2017.04.27 Orrhaneleik

Igjen tusen tusen takk til Thomas Mørch 🙂 Har hatt en uforglemmelig fotoopplevelse på orrhaneleiken takket være lån av lavvo og fotobu. Blei kjørt inn om kvelden og henta igjen på morgnen. 🙂 MIn første natt ute på vinteren og første gang alene – og det var bare så kult 🙂 Det blei kaldt da jeg fotograferte, men ikke til hinder for at jeg gjerne gjør dette igjen.
Mange av bildene er tatt alt for tidlig i forhold til lys, men legger dem ut likevel – blir så ivrig 😉 for det var mest fart i fuglene da 🙂 Det var litt vanskelig lys for meg ang teknisk, litt flatt og snø i lufta. Men, eneste måten å lære på er å prøve og få veiledning på det en har gjort 🙂 Tralla lalla la…. 😀 Hører fuglene i hodet mitt forsatt, buldring, skrik, flaksing og helst stille – FANTASTISK <3

Astrid Eidal
Hei sann ? Velkommen innom fotosida mi ? Jeg er en 1960-modell. Har foto som stor hobby. Mye å lære, en spennende vei å gå da det er så utrolig mange muligheter ? Trykk på "Kontakt meg" i menyen og send meg en melding hvis du ønsker å kjøpe et av bildene,

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *